esmaspäev, juuli 07, 2008

Laupäevased pagid

... olid täitsa ägedad!
Ehk siis kuna ilm oli kena ja sel aastal ikka häbematult vähe oleme merele saanud, siis tuli minna. Lihtsalt tuli minna. Reedel oli Tuut juba pinda sondeerinud ja Timpsi ning Eluka ärevaks ajanud. Ja siis saimegi kail kokku, kokkulepitud ajal. Igaks juhuks olime junga sel korral pioneerilaagrisse toimetanud. Hea oli.
Pirukad kambüüsis, pepsi valmis ja läks. Lust keerutas end kai äärest ära ja mere poole. Kaldaäärne tervitas meid täitsa uhkete pagidega, nii et Timpsil kui roolimehel suu kuivaks võttis. Selle parandamiseks pakkusime talle ja Vanale lonksu rummi ja kõik hakkas laabuma. Eespuri üleval, sedapuhku ilma groodita. Kuidagi tuulene tundus ja mõtlesime, et tshillime niisama. Meil Elukaga kukkus see hästi välja, päike armastas meid, tuul oli mahe ja pirukad head. Tasuks sain mina õhtuks ära kärssanud kintsud. Uus rullfoka tahab küll veel pisut harjumist, et oskaks teist parajaks trimmida, aga kui ikka nii tugevad kodanikud kui mina pardal, siis pole probleemi!
Igastahes oli üks äraütlemata kena merelolek. Paar tundi paarutanud võtsime suuna sadamasse. Sedakorda tänud uuele võimsale mootorile, muidu oleks suht rapsimine olnud see sissesõit. Aga kuna eesmärk ju oli tshill, siis ei saanud liigselt pingutada. Ilus pidi kah olema.
Varsti jälle!