neljapäev, jaanuar 25, 2007

Uus on tulnud

Mitte küll märkamatult, aga tulnud on. See tähendab nii uus aasta kui uued plaanid. Aastavahetus sai sisseõnnistatud suuresti kormokate seltskonanst kooslusega kuhu mõned kenad loomad veel olid lisandunud. Seda kõike Kauksi kallastel egiidi all "mutionu pidu". Ja pidu oli aus - samblases peoruumis sebis ringi väärikas seltskond elukaid koertest, jänestest kuni draakoniteni välja. Terve loomaaed.
Tänaseks on lood ka sealmaal, et selle suve Suur Sõit on projektiks saanud ja käima lükatud. Sihtpunktiks kauged meretagused maad Turu saaretsiku näol. Aeg kah paigas. Erinevalt eelnevatest aastatest aga laevaks Minna. Sest nagu öeldakse, kui minna merele, siis Minnaga. Põhjus teglt hulga proosalisem, alguses on kõik puudu ja pärast kõik üle, st rahvast.
Minu väike pj-i hing küll hetkel natuke segaduses, sest sellist rabelemist, möllu ja muud kummalist, mis seekord listis toimus, ma ei mäleta. et ikka kes oli enne ja kes võib kellega koos olla ning tulla ja keda me üldse lubame ja keda ei luba jne... aga ju aeg ka selle kõik paika paneb.
Suve juba tahaks!