neljapäev, september 14, 2006

Kas kõik?

Selline küsimus tekib praegu hinge kui mõelda selle aastanumbri sisse mahtuvatele meresõitudele. Natuke kurb.
Samas ei saa kurta, onju suvi üle mere viinud nii Naissaarele, Kihnust ning Ruhnust rääkimata. Septembriski sai veel tehtud kaks kiiremat õhtust tiiru Tallinna lahel.
Esimene oli pisukese pühendumusega VZ töötatud ajale ning nii sai kõik, kel tahtmist oli kutsutud minu elementi - merele purjede alla. Üks äraütlemata mõnus õhtu kujunes sellest. Tuul hullas parasjagu ning Emerald tegi kiiremaid tiire loojuva päikese suunas.
Möödunud nädala neljapäeval oli ammuse võla kustutamise aeg ehk aprilli lõpus tegemata sünnipäevatiir sai tehtud. Elmar kui vabamast vabam mees oli esimesena Pirital, kuhu siis laekusid riburada Maare ja Leo, Merle, Krusbi ja Lavri, Timmo koos Eluk the kokamutiga. Me Tuudi ja Urriga suht viimastena. Vaid Virko, kes meil sel korral kapteniks jäi pisut liiklusega linnas jänni. Aga siis olid kõik kohal, valmis ja "läks".
Läbi lainete ja päikeseloojangu liikumise Viimsi rannikut mööda, tegime pöörde suure sadama poole, piilusime nii lähedalt kui võimalik Kopli maastikke. Toredad inimesed, tore olemine hulga pirukate ja muu meeldivaga. Paar pauti ja mõned halsid - liiga kiiresti möödus kõik kokku. Tahnuks küll hõisata tuulde - kaunis hetk sa viibi veel. Märkamatult olid tunnid möödunud ja suund Pirita poole ootas ees. tuledesäras, kuldne kuu saatmas kinnitasime otsad kaile.
Tegelikult oligi KÕIK. KÕIK selleks hooajaks.