kolmapäev, juuni 17, 2015

lustiga Lustist

viimasest kraaksatusest siinse kivi otsas on möödunud nii palju aega, et vist isegi Läänemeres vesi vahetunud ning kaladel kolmas põlvkond käsil. kormoranidest rääkimata. täna on aga viimne aeg rääkida Lustist. suguselts RJ85 ehk parajas eas rootslane made by Rolf Jacobsson, aastast 1976.
Lust (by Leida)
kes ta on? meie kaaslane, pelgupaik, hobi, murelaps, rõõm ja lust. purjelaev, mille omanikus läbi Suure Juhuse ja Hea Õnne saime 2011 aastal. sellest ajast peale oleme püüdnud teda heaperemehelikult hoida ning armastada. vajadusel aidata. üksi jääks aga lusti väheks, sestap oleme viimased 3 suve oma Lusti-pere läbi mõnusate juhuste laiendanud ja tänaseks on pere parajalt suur - Krista, Ike, Martin, Merle, Teet ja junga Tobias. igal meist on Lustiga oma lugu. kõigil meist on omavael oma lugu. ja see on suurepärane, et me kõik oskame lustida, see meid hoiab-ühendab.
kuidas on kulgenud? nüüd peaks rääkima saavutustest. neid on meie endi silmis tohutult, kõrvalt vaataja jaoks aga nagu polegi. see ongi meie lust. ehk siis 3 suve tagasi proovisime alustada tasapisi KJK Kolmapäevakutel võistlemisega. proovisime, õppisime tundma Lusti käike, ennast organiseerima ja koostööd tegema. medaleid ei võitnud, aga sära oli alati silmades. kangemad mehepojad läbisid ka Greta CUP´i, seda ikka kogemuste saamiseks. 2014 tundus igati tore purjetamise suvi tulevat ja tegime ka oma esimese Suure Plaani - läheme Muhu Väina sõitma. sõbrad juba ammuilma keelitanud, et me ikka tuleks, sest seltsis ju segasem. püüdsime võtta Kolmapäevakuid tõsiselt, vaja ju harjutada, harjuda, karastuda. siis aga olid Vanal meiega teised plaanid ning nädalapäevad enne Väina käis pauk, mürts ja poole võistluse pealt oli meie Lust ilma mastita, asemel kena A täht. motivatsioon ja tuju langesid miinustesse ja uhiuued särgid jäid ootama paremaid hetki. suvi rullus märkamatult edasi andmata armu, sest üks masti kaotus ei jäänud ilma teiseta. oli selline hooaeg.

nüüd 2015. oleme talvitunud, mõelnud ja järjekindlusega esimestest Kolmapäevakutest osa võtnud või vähemalt püüdnud võtta. ilmataat on sel kevad-suvel aga äärmuslikke meeleolusid näidanud tuuletust vaikusest mässava mereni. meie oleme olnud valmis. teinud omad esimesed sõidud olles uhked saavutatu üle. seda siis pildis, kus vaid korra oleme lõpetanud viimastena ehk 1 punktiga ja rohkem pole meile rõõmuks vaja. see ei tähenda seda, et paremini ei tahaks. Ike mehitusel oleme kaunitarile sebinud ka uue foka, groot on nõelasilmast tulemas. tunne on ilus ja Muhu Väin plaanides. hoia meid Vana ja anna kena pärituult!

Sildid: , ,